Skapa login

Du som arbetar på ett av Musikförläggarnas medlemsförlag kan registrera dig för att få access till våra medlemssidor.

Medlemsinformation

På medlemssidorna hittar du bland annat information om vad som är aktuellt just nu, information om våra arbetsgrupper (kallelser och protokoll) samt information kring själva medlemskapet. Vi håller dig också uppdaterad om vad som händer i musikförlagsbranschen, både i Sverige och internationellt.

 

Behörighetskrav

För att få ett användarkonto på musikforlaggarna.se måste du vara anställd på ett musikförlag som är medlem i Musikförläggarna. Arbetar du på ett musikförlag som inte är medlem i Musikförläggarna? Läs här hur ditt förlag kan bli det.

 

Att anmäla sig

Klicka på ”Skapa login” i boxen till höger och fyll i formuläret med dina uppgifter. Efter att vi har verifierat informationen skickas dina inloggningsuppgifter till den e-postadress som du har uppgett. Observera att detta kan dröja några dagar. Frågor gällande medlemssidorna skickas till .

 

När du fyller i formuläret

Användarnamnet är lika med din e-postadress (jobbmailen) och kan inte ändras vid senare tillfälle. Lösenordet får du välja själv och kan bytas ut i efterhand. Resterande information kommer att sparas hos Musikförläggarna för att vi lättare ska kunna komma i kontakt med dig.