Sony/ATV lanserar uppgraderad royaltyportal
2017.05.30
Sony/ATV lanserar uppgraderad royaltyportal

Musikförlaget Sony/ATV Music Publishing har nyligen lanserat en uppgraderad version av sin royaltyportal SCORE. 

Med flera avancerade uppdateringar erbjuder SCORE snabb och uppdaterad information åt sina användare, där de bland annat kan se sin aktuella balans i realtid istället för att behöva vänta till slutet av en avräkningsperiod. Informationen kommer även att uppdateras varje vecka, vilket gör det möjligt för Sony/ATVs klienter att få tillgång till samma information som förlaget - innehållandes transparent data från mer än 30 000 inkomstkällor världen över.

Systemet visar också royaltyanalyser baserat på låttitlar, inkomstkällor, tidsperioder och territorium på en detaljnivå som inte erbjuds av något annat musikförlag idag. SCORE fungerar på alla plattformar och kommer även att inom en snar framtid kunna nås via en app för lättare smartphone-användning.

– Det känns fantastiskt kul och spännande att äntligen få lansera nya SCORE. Vi har alla jobbat hårt med detta och vi tror att våra kontrakterade låtskrivare och klienter kommer att bli mycket nöjda – vi kommer nu att kunna erbjuda en ännu snabbare, modernare och mer transparent service genom denna heltäckande royaltyportal och det är vi mycket stolta över, säger Katarina Bångstad Balenius, Adminchef på Sony/ATV Music Publishing Scandinavia.

– Vi vill alltid lyfta oss, på alla områden. Det känns därför väldigt bra att kunna erbjuda alla våra writers den här servicen. Vårt globala adminteam har lagt ner väldigt mycket jobb på detta och nu ser vi resultatet, säger Johnny Tennander, VD på Sony/ATV Music Publishing Scandinavia.