2015.03.18
Heroes segrade i Melodifestivalen 2015

I lördags, den 14/3, segrade Måns Zelmerlöw i årets upplaga av Melodifestivalen med låten Heroes.

Heroes är skriven av Linnea Deb, Joy Deb och Anton Malmberg Hård af Segerstad, vilka alla är kontrakterade till musikförlaget BMG Chrysalis.

För Linnea och Joy Deb är det andra gången som de tar hem vinsten, förra året kom de tvåa.

För två år sedan vann ni med låten You, framförd av Robin Stjernberg, och förra året kom ni tvåa med låten Busy Doin' Nothin', framförd av Ace Wilder. Finns det någon hemlig formel som ni skriver efter? Eller vad är det som gör att ni är så framgångsrika i Melodifestivalsammanhang?

– Vi har tyvärr inga bra tips och inga formler som vi skriver efter. Vi ser alltid bara till att göra det som känns bra i hjärtat och ser framförallt till att njuta och ha roligt medans vi gör det. Just i detta fall åkte vi tillsammans med vår kollega Anton Hård af Segerstad, som är som en bror till oss, till vårt lantställe i somras. Vi grillade, badade och chillade. Däremellan någonstans kom Heroes till. Mitt tips är: skriv med folk som får dig att känna dig bra och ha roligt, säger Linnea Deb, och fortsätter:

– Vinsten känns som en bekräftelse på att man gör rätt grej. Kul att så många gillar det vi gör och underbart kul för Måns att äntligen få uppnå sin dröm.