Linn Björlund blir Kommunikationskoordinator på Musikförläggarna
2019.12.12
Linn Björlund blir Kommunikationskoordinator på Musikförläggarna

Efter årsskiftet får Musikförläggarna en ny medarbetare när Linn Björlund börjar i den nyinrättade rollen som Kommunikationskoordinator.

Linn arbetade tidigare, under fem år, som Creative Manager på musikförlaget Edition Björlund. Hösten 2018 påbörjade hon en diplomutbildning inom strategisk kommunikation och PR på Berghs och arbetade sedan två sommarmånader på Musikförläggarna efter examen i våras. Nu kommer hon närmast från en roll som projektledare på Fastighetsägarna.

– Med sin erfarenhet från musikförlag, förståelse för musikbranschen och en färsk kommunikationsutbildning i ryggen är Linn ett riktigt starkt tillskott för Musikförläggarna. Hon är precis vad vi behöver i den nya kommunikationskoordinatorrollen och jag ser verkligen fram emot att sparka igång 2020 med Linn på plats, säger Marit Woody tf Operativ chef på Musikförläggarna.

I sin kommande roll på Musikförläggarna kommer Linn att arbeta med kommunikation, agera administrativt stöd samt projektleda flera av Musikförläggarnas aktiviteter.