2023.06.26
Månadens förlagsporträtt: Moonbase Music

I månadens förlagsporträtt presenteras ett av de senaste tillskotten bland Musikförläggarnas medlemmar - Moonbase Music, grundat i Göteborg 2019. Moonbase Music strävar efter att ge låtskrivare, producenter och artister en plattform för arbete, tillväxt och samarbete inom musikbranschen, både nationellt och internationellt. När vi frågar vad de är bäst på som förlag får vi följande svar:

– Med tanke på den konkurrenskraftiga branschen är det viktigt att vara mångsidig, vårt motto har dock varit att skapa popmusik inom alla genrer. Vi är stolta över vår förmåga att hitta de bästa talangerna, främst i Västsverige, och erbjuda en plattform för kreativt uttryck, samarbete och innovation. Vårt team består av professionella upphovsmakare som är passionerade och engagerade i att leverera enastående resultat som överträffar våra klienters och partners förväntningar.

Vad är det bästa med förlagsvärlden?

– För vår förlagschef och VD, Jonas Zekkari, är det bästa att vara omgiven av likasinnade kollegor som förstår att allting börjar med en stark melodi och produktion som i slutändan blir utgiven.

Vad är det bästa med att vara medlem i Musikförläggarna?

– Det bästa är möjligheten att utbyta erfarenheter, hålla sig uppdaterad om det senaste inom branschen och ha tillgång till ett bredare kontaktnätverk.

Läs mer om Moonbase Music här >