2017.03.03
Musikförläggarna med monter på internationellt körledarsymposium i Barcelona

Den 22-29 juli medverkar Musikförläggarna med en egen monter på World Symposium on Choral Music som i år arrangeras i Barcelona. Deltagarantalet beräknas bli cirka 4 000 körledare och körsångare. Förutom konserter, föreläsningar och workshops anordnas en Choral Expo, där musikförlag och andra körrelaterade organisationer ges möjlighet att exponera sina varor och tjänster. För svenska musikförlag är detta ett utmärkt tillfälle att visa upp svensk körmusik för en kvalificerad kundkrets.

Alla musikförlag som ger ut körnoter är välkomna att delta. Musikförläggarna står för monterkostnaden och frakter. Musikförläggarna bekostar 50 % av rese- och hotellkostnader (upp till ett värde av 8 000 kronor) för de förlag som har personal på plats. Förlag är också välkomna att ha med sitt material utan att själva ha personal på plats för en kostnad om 2 000 kronor per förlag.

Bakom symposiet står IFCM (International Federation of Choral Music). De arrangerar var tredje år ett symposium någonstans i världen. Senast var det i Sydkorea 2014.

Hör av er till Bo Ejeby för att anmäla ert förlag eller om ni har några frågor.