2019.04.26
Nu öppnar föranmälan till Music Industry Certificate – Publishing Rights

Nu öppnar föranmälan till Musikförläggarnas & DMG Educations utbildning "Music Industry Certificate – Publishing Rights". Kursen är 8 veckor lång och helt online-baserad, framtagen av DMG Education tillsammans med oss på Musikförläggarna – för alla våra medlemmar.

Efter omfattande undersökning och behovsanalys har vi kartlagt musikförlagens mest efterfrågade kunskap och kompetens. Högst på listan står rättigheter, musikbranschöversikt, pengaflöden, avtal och digitala trender.

Vi delar DMG Educations vision om att höja branschens kompetensnivå, och detta är ett bidrag till att göra just det. Visionen med kursen är att det ska bli en branschstandard och att alla som jobbar på ett musikförlag ska vara certifierade.

Kursen erbjuds till alla anställda på musikförlag i Sverige. Den genomförs helt online, vilket möjliggör inhämtning av kunskap när den som deltar känner sig som mest mottaglig – oavsett geografisk position.

För att kursen ska kunna bli verklighet, behöver vi tillsammans samla minst 40 deltagare. Därför tar vi in föranmälan till kursen nu. Sista anmälningsdag är 3:e maj. (OBS: Föranmälan är inte bindande).

Maila följande till info@dmgeducation.se:
Namn på företag
Antal deltagare

Kursstart: September 2019
Pris per deltagare: 3 595 kr plus moms
Kurslängd: 8 veckor
Tidsåtgång: Cirka 2 timmar per vecka

En demo på en liknande kurs hittar du här.