Jakke Erixson i avtal med RedOne Production

Foto: Privat

2014 06 02

Jakke Erixson i avtal med RedOne Production

Låtskrivaren och producenten Jakke Erixson har tillsammans med sitt förlag Lionheart Music Group ingått ett co-publishingavtal med RedOne Production.

Jakke Erixson har under en längre tid arbetat nära RedOne och hans team med en rad spännande projekt, bland dessa märks JLo, Austin Mahone, Enrique Iglesias, P Diddy och Hot Chelle Rae.

Nadir ”RedOne” Khayat säger: ”Jakke är en av de mest talangfulla låtskrivare/producenter som jag någonsin träffat. Han påminner mig mycket om mig själv och jag är väldigt glad att ha honom vid min sida”

Jakke Erixson säger: ”Red är en stor inspiration och en helt otrolig låtskrivare och producent. Han är så genuint musikalisk och positiv! Jag lär mig varje dag och jag är väldigt tacksam över att få ha honom som vän och mentor.”

Fredrik Zmuda, förlagschef på Lionheart Music Group, kommenterar: ”Jakke och Nadde kompletterar verkligen varandra och vi är superglada att detta är klart och påskrivet efter allt arbete. Så mycket bra låtar och så många fantastiska artistprojekt på gång.”